Flere kokker trenger ikke nødvendigvis å bety mere søl. Har du mange løse tråder rundt årets sommerferie? MyThings holder oversikten før, under ...
MyThings – din digitale boligperm
Fargekoder, vedlikeholdsintervaller og kvitteringer. Hadde det ikke vært fint å samle alt til huset på samme sted hvor alle som trenger har tilgang? Da bør du laste ned organiseringsappen MyThings.
Enten du leier, eller eier. Er alene eller bor sammen med noen. Det er mye å holde styr på når det kommer til hus og hjem. Her er vår steg-for-steg guide for hvordan du får maksimal utbytte av MyThings som din digitale boligperm.
1. Legg inn boligen
Trykk på det store plussikonet og «legg til ting». Velg eiendom som kategori. Du har mulighet for å gi boligen din et egenvalgt navn, en kort beskrivelse, samt legge til bilder.
Generelle dokumenter, som kjøpskontrakt og prospekt, kan du legge inn under dokumenter helt fra starten av. Inn under «Mer info» legges adresse og byggeår. Dersom du deler boligen med andre, kan disse enkelt inviteres inn under «Deling av ting», slik at dere begge har tilgang til det som legges inn.
Men du, MyThings er ikke kun forbeholdt boligen du bor i. Har du hytte, anneks eller kanskje en hagestue? Opprett en egen ting for disse, så skiller du enkelt mellom de ulike byggene.
2. Få oversikt over tingene dine
Det er kjipt den dagen vaskemaskinen eller kjøleskapet ryker, og du står der uten kvittering når reklamasjonen skal benyttes. Spar deg selv for hodebry ved å legge til ting som hører til huset. Hvitevarer, høytrykkspyler, eller høyttaleranlegg. Har tingen en viss verdi, er det greit å ha papirene i orden. Du vet aldri når du trenger kvitteringen.
Også når det kommer til ting kan du legge til et egenvalgt navn, kort beskrivelse og bilder. Digitale kvitteringer og bruksanvisninger kan du laste opp slik at de legger seg inn under hver enkelt ting. Fysiske eksemplarer kan du knipse et bilde av. Dermed er de enkle å finne igjen når du trenger de.
TIPS! Du kan endre om du vil se tingene dine i rutenett, eller i liste. Du kan også tilpasse om du vil ha de sortert i alfabetisk rekkefølge, eller etter dato sist endret.
3. Organiser dokumentene dine
Andre dokumenter som ikke hører til en spesifikk ting? MyThings er ditt digitale arkivskap. Opprett egne mapper for å holde bedre oversikt over viktige dokumenter.
Inne i hver enkelt mappe laster du enkelt opp dokumenter med å trykke på «Last opp». Velg om du vil laste opp digitale filer, eller benytte deg av vår skannefunksjon for å enkelt skanne inn fysiske eksemplarer med mobilkameraet.
4. Huskelisten over alle huskelister
Ingen oppgave er for stor, eller for liten. I MyThings får du samlet alle gjøremål i én oversiktlig huskeliste.
Å legge til en ny oppgave gjør du inne i appen. I tillegg til en hovedoppgave, kan du også legge til flere underoppgaver innenfor samme oppgave.
Det å legge inn tidsfrister og påminnelser er selvfølgelige funksjoner. Er det snakk om en oppgave du gjør jevnlig, som eksempelvis å bytte filter i ventilasjonsanlegget? Legg inn gjentakelsesintervall, så slipper du å legge inn samme oppgave flere ganger. La heller appen gjøre jobben for deg. Disse oppgavene og gjentakelsene kan knyttes direkte opp mot tingene du har lagt inn i appen, slik at du har god oversikt.
For at du skal være bedre rustet til å utføre oppgavene har du mulighet til å legge ved både dokumenter og notater inne i hver oppgave. Og er det ikke du som skal gjøre oppgaven? Tilordne den til andre i husstanden, så vet man hvem som skal stå til ansvar når, si for eksempel, huset skal males (😉).
4. Glem penn og papir
Sist, men ikke minst – notater. Det du føler du ikke finner plass til andre steder i appen, det fikser du i notater. Enten det måtte være handleliste, liste over oppussingsplaner eller oversikt over plantene i hagen. Med dine digitale notater mister du ikke en eneste huskelapp.
Det aller beste av alt med MyThings er at det finnes ingen fasit på bruken av appen. Du tar i bruk appen akkurat slik du selv ønsker. Foretrekker du et notat med oversikt over fargekodene brukt i huset? Da går du for det. Er du heller av typen som ønsker det sortert i mapper med bilde av hver enkelt malingspann med fargekode? Da går du for den løsningen. Appen er fleksibel til å passe alles behov.